RIVAL walk-in garderobe: Få 5 gode ideer til garderoben din. Les mer her:

RIVAL walk-in garderobe: Få 5 gode ideer til garderoben din. Les mer her:

En walk-in garderobe gir deg en bedre oversikt og mer plass til både å hengende klær og avdeling av sko og tilbehør. Hos RIVAL finner du både walk-in garderober og andre typer garderober i mange varianter og fargevalg. Hos RIVAL kan du skreddersy oppbevaringsløsningen som passer best for deg og dine behov. Du kan velge en garderobe som oppfyller dine ønsker for lagring, og som passer perfekt inn i rommet der garderoben skal være i.

1) Tilpass walk-in garderoben til rommet ditt

Mange boliger har skrånende vegger, noe som ofte medfører et problem med interiøret. Heldigvis trenger ikke de skrånende veggene å være et hinder når du dekorere hjemmet ditt med din nye walk-in garderobe. Du kan lage et fint og nyttig klesskap under en skrånende vegg. Det er mange walk-in garderobe løsninger. For eksempel, kan du velge modellen FLEXI, som er en garderobe som er laget spesielt for å oppnå best mulig fleksibilitet. FLEXI inframe, har i tillegg mulighet for slagdører i innredningen. Garderoben passer fint inn i rommet, og den er designet for å optimalisere lagringen og dermed få mest mulig ut av den plassen du har tilgjengelig i ditt hjem. Du har en flott mulighet til å bestemme hvordan klesskapet ditt skal være, og du kan for eksempel velge fronter for garderoben i en rekke farger.

2) Ikke la størrelsen på ditt hjem være en begrensning

Du kan ha en liten bolig, men du trenger ikke å si farvel til drømmen om en walk-in garderobe. Du kan enkelt etablere en walk-in garderobe i et lite rom. tenk kreativt og bruk gjerne vår hjemmeside www.rival.no der du finner våre ulike modeller og vår inspirasjonskatalog. For eksempel, ved hjelp av en skillevegg, RIVAL romdeler i glass, eller RIVAL skyvedør, kan du opprette en walk-in garderobe på soverommet ditt. Med Rivals brede sortiment av møbelplater kan lage mange kombinasjoner med eller uten skyvedører. Denne løsningen lar deg dra nytte av plassen ved å la klesskapet fylle fra vegg til vegg og gulv til tak.

3) Eksperimenter med materialer og design

Hvem sier at en walk-in garderobe bare bør bestå av hvite hyller? Når du lager din nye walk-in garderobe, kan du gi slipp på fantasien og være kreativ i forhold til ditt valg av materialer og design. Snakk med en av våre dyktige forhandlere for å få råd og tips! Du kan til og med bygge skapet med åpne og lukkede elementer som kan kombineres etter dine ønsker. Kort sagt, du har mange muligheter til å tenke kreativt når du finner gode ideer for din walk in garderobe innredning.

4) Lag plass til store drømmer

Hvis du har plass, hvorfor ikke følg drømmen din om en stor og flott walk-in garderobe? Det trenger ikke å være for mye. Du får et tilpasset klesskap med plass til klær, sko og tilbehør. Du kan velge å holde klesskapet ditt i hvite eller lyse nyanser. Dermed kan du la klær i mange farger dominere klesskapet og unngå at skapene selv tar for mye oppmerksomhet. Kanskje du har et ekstra soverom som ikke er i bruk lenger? Hvorfor ikke innrede dette med walk-in garderobe, slik at du har alle klærne til familien på ett sted.

5) Finn detaljene i din walk-in garderobe

En walk-in garderobe må først og fremst hjelpe deg med å organisere og holde styr på klær, sko og tilbehør. I tillegg er det også viktig at en walk-in garderobe underbygger stilen du liker og som resten av ditt hjem har. Her kan du la RIVAL hjelpe deg med å velge en enkelt og stilig walk-in garderobe, med møbelplater som matcher overflatene og interiøret i ditt hjem. På den måten kan du til og med gi din walk-in garderobe detaljene som gjør at den blir en del av ditt hjem og underbygge farger i bilder på veggene, tepper, planter og lignende.

Med hjelp av RIVAL kan du enkelt finne din egen stil når du setter opp en walk-in garderobe. I samarbeid med RIVAL kan du skreddersy din garderobe for å passe hjemmet ditt og din personlige smak perfekt. Du kan til og sette overflater og farger sammen, og selv om du foretrekker elementer som er solide, glatte, matte, i tre eller andre naturlige materialer, kan det kombineres slik at de passer inn i din walk-in garderobe. RIVAL har egen lakkavdeling, der vi kan lakkere dørene i den NCS fargekoden du ønsker deg!

Finn din nærmeste RIVAL forhandler her www.rival.no/sok og finn inspirasjon til din walk-in garderobe. Vi lover deg at du kan oppfylle din garderobe drøm hos RIVAL. Vi har kvalitet som tåler bruk, og som fører til at du vil glede deg over din nye garderobe i mange år fremover!

«Rival har norskproduserte garderober med god kvalitet til fornuftig pris!» 

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg