Om oss

Om oss

Om oss
KVALITET HAR MANGE VENNER

Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober. Alltid under den samme parolen:

“kvalitet har mange venner”.

KJERNEVERDIER

Ved vår fabrikk i Vestby jobber 22 engasjerte og dyktige medarbeidere som alle har samme mål for øyet: å gjøre din garderobedrøm til virkelighet. I fellesskap har vi utarbeidet de kjerneverdier som danner grunnlag for hele vår virksomhet:

KVALITET

Alt vi foretar oss skal være tuftet på kvalitet og skal gi våre kunder og samarbeidspartnere en total opplevelse av gjennomført kvalitet satt i system.

UTVIKLING

Hele organisasjonen skal være i kontinuerlig utvikling i form av dyktige og engasjerte medarbeidere som har fokus på detaljer som kan tilføre prosessene vi jobber i kvalitet og lønnsomhet.

ENGASJEMENT

Rival skal bestå ev engasjerte og fremoverlente medarbeidere som har personlig utvikling og medmenneskelighet som drivkraft i livet.

NYSKAPENDE

Vi skal til enhver tid strebe etter å tilby våre kunder nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet. Rival skal være banebrytende ved å ta i bruk moderne teknologi for å gjøre våre produkter lett tilgjengelig for våre kunder.

MÅLSETNING

Rival skal være en landsdekkende leverandør som ved hjelp av målrettet og hardt arbeid skal være det naturlige førstevalget for forbrukere som stiller høye krav til kvalitet og fleksibilitet.

STRATEGI

Ved hjelp av moderne teknologi og engasjerte medarbeidere skal Rival alltid sette standarden for den optimale handel og levering av garderobeløsninger.

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg