Rival AS – en innoverende bedrift i en tradisjonell bransje

En garderobeløsning er noe mange tar litt for gitt. Man tar kanskje til takke med løsningen som fulgte med når man kjøpte boligen, eller finner en løsning som er nøytral og skiller seg lite ut. Man har bladd litt i diverse kataloger, og får tilsendt tilbudsmateriell fra ymse leverandører på en ukentlig basis.

Produktene er ofte standardiserte, og man klør seg gjerne litt i hodet over hvordan man skal få dette til å passe inn slik man ønsker. Rommet en skal innrede er kanskje ikke optimalt for standardiserte løsninger – med skråtak og bærebjelker som fort kan komme i veien. Mange leverandører opererer heller ikke med noen offentlige prislister, slik at man ikke vet om rabatten man får oppgitt er så god som den fremstår. Liten skrift og skjulte kostnader er heller ikke uvanlig – noe du slipper helt og holdent hos oss.

Rival AS legger sin stolthet i evnen til å levere garderober med skreddersøm. En vanlig tilbakemelding fra våre kunder er at våre medarbeidere er løsningsorienterte og opptatt av at hver eneste millimeter skal kunne utnyttes til det fulle. Rival leverer komplette løsninger tilpasset unike bruksområder og spesielle rom. Våre ansatte jobber med innovasjon og produktutvikling på daglig basis – nettopp for å kunne stille godt rustet i et marked preget av hard konkurranse og mange aktører. Der vi ikke har løsninger per i dag, strekker vi oss langt etter å finne en løsning! Rival har faktisk markedets bredeste varesortiment.

Rival – mer enn bare skyvedører

Kjøkken

Skyvedører og garderobeløsninger er for mange rene oppbevaringsløsninger. Slette, rene flater, som helst ikke skal stikke seg ut på noen måte. Men slik trenger det ikke være, skyvedørsløsningen kan være både et designelement og blikkfang! Rival AS har en visjon om å levere mer enn bare løsninger for oppbevaring. Vi ønsker å tilføre noe mer. Med skreddersøm og innovasjonsfokus, leverer vi løsninger som løfter helheten i selve rommet. Garderobeløsningen eller skyvedøren kan like gjerne være høydepunktet i rommet, noe man legger positivt merke til. Dette kan gjøres ved hjelp av farge- og materialvalg, ved å spesialbestille løsninger til en vegg man ikke forventer å finne en skyvedør, eller enda bedre, ved å velge en garderobeløsning man kanskje ikke har sett før.

For å sikre at du får maksimalt utbytte av plassen og løsningen du velger, har vi investert vesentlige ressurser på å bygge solid kompetanse og stolthet hos våre ulike forhandlere. Ta kontakt med en av disse, og få en gratis plantegning av den perfekte løsningen til nettopp ditt hjem.

 

Sesam sesam lukk deg opp

Enten du er interessert i en større walk-in løsning, eller en enkel garderobeløsning, finnes det muligheter til å skille seg litt ut. Har du kanskje sett vår motoriserte vegg – Vivo Screen? Et lite trykk på fjernkontrollen, og veggen stiger opp og forsvinner på et par blunk, før rommet eller garderoben åpenbarer seg. Ikke bare er dette en fin designløsning for deg som ønsker noe annerledes, men det er også en særdeles praktisk løsning. Man slipper å dra dører fra side til side, og la større deler av garderobeløsningen stå tildekket når man trenger full oversikt. Med en slik løsning får man full oversikt og tilgang til alt man måtte ønske, samtidig som det er både diskret og iøynefallende. Vivo Screen vil i det minste skape misunnelse hos både naboen og svigerfar!

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg