Ny Rival nettkalkulator! – Les mer om hvordan du raskt kan kalkulere prisen på din garderobe!

Ny Rival nettkalkulator! – Les mer om hvordan du raskt kan kalkulere prisen på din garderobe!

Vi har nå frisket opp vår hjemmeside, og fått utviklet en enkel nettkalkulator der du kan estimere prisen på din garderobe i løpet av kort tid?

Nettkalkulatoren er en elektronisk versjon av vår pris- og idekatalog, og er laget for at våre forhandlere og kunden hjemme, kan lage et prisestimat på Rival garderobe i løpet av få minutter: www.rival.no

Den er enkel å bruke ved at du går inn på f.eks. skyvedører, og finner det produktet du ønsker. Deretter huker du av det du ønsker i tabellen og legger inn informasjon som etterspørres. Du legger alle varene i kalkulatoren, på samme måte som du legger i handlekurven i en nettbutikk.

Eksempel light champagne/grå/80cm

Når du har fått med alt du ønsker, vil kalkulatoren summere varene og gi deg et hurtig prisestimat. Du kan velge om du vil skrive ut oppsummeringen, eller om du vil sende inn elektronisk tilbudsforespørsel basert på det du har lagt inn av informasjon. Sender du inn forespørsel, vil du bli kontaktet av forhandler som kan hjelpe deg videre.

Du kan også ta med din utskrift, og besøke din lokale Rival forhandler. Der vil de kunne vise deg en Rival garderobe utstilling og by på fagkunnskap og god service. Finn din nermeste forhandler her!

Kalkulatoren kan også være et godt hjelpemiddel når forhandler og kunde diskuterer mulige garderobeløsninger i forhandlerens butikk. Dere kan da raskt kalkulere et estimat, og umiddelbart se prisendringen ved ulike valg av løsning.

Vi håper og tror at det nye hjelpemiddelet vil være til nytte og glede for alle Rivals kunder, som ønsker å beregne et raskt prisestimat på våre ulike garderobeløsninger.

Lykke til!

Rival har mer enn 25 års erfaring med norsk håndverk av høy kvalitet til fornuftige priser!

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg