Ja til et fargerikt garderobeskap!

Om ikke du vil ha et garderobeskap i alle regnbuens farger, har du i alle fall muligheten til å velge akkurat den fargen, nyansen og sjatteringen du ønsker deg, når du velger garderobeskap fra Rival. Størst valgfrihet får du om du velger malte skyvedører. Dem lakkerer vi med den fargen du ønsker, i følge det internasjonale fargesystemet NCS i glans 35.

Av og til holder det ikke å kalle en farge duegrått eller våt sand eller eggeskall. Av og til har man en tapetbit med en farge som verken har noe navn eller er å finne i malingfabrikkenes fargekart. Den ligger kanskje midt i mellom noen farger, litt på siden, på en måte. God nyhet: Rival har mulighet til å sende prøven til scanning, slik at du får akkurat den fargen du ønsker.

Flere og flere ønsker sin egen farge

I stedet for å gå rundt og være nesten fornøyd med fargen på garderobeskapene dine, synes vi du skal gå rundt og være fornøyd. Når vi forteller deg at vi har 1.950 basisfarger i NCS-systemet vårt – og at vi kan blande alle fargene mellom disse – blir du ganske så sikkert fornøyd med akkurat din farge. NCS står for Natural Colour System, som baserer seg på fargeteori fra 1600-tallet og fremover. I 1984 ble systemet en del av Norsk Standard. Den største forskjellen på NCS og andre fargesystemer, er nok at NCS baserer seg på hvordan mennesker ser og oppfatter farger, i stedet for å basere seg på det tekniske grunnlaget for fargene.

Rivals møbel innredninger i 22mm tykkelse blir mer og mer populære

Rivals flexi skuffer leveres med demping og selvinnntrekk, eller ”push to open”.De kan også leveres med forskjellige typer fronter som gir et helt annet og flottere inntrykk enn trådkurver og åpne hyller. Dette er blitt mer og mer populært – vi ser også en klar økning i bestillinger på nyttige detaljer som uttrekkbare skohyller og speil, samt skuffeinndeling for slips.

Walk right in…

Har du plass, er naturligvis en ”walk in” garderobe et flott valg. Ikke bare får du en fantastisk oversikt over klær, sko, jakker og hva du ellers måtte ha i garderoben, med Rivals Flexi-seksjoner i ti ulike dekorer/farger ser garderoben også bra ut! Her til lands er det fortsatt en følelse av litt luksus å ha walk in garderobe, men s det er ganske så vanlig i utlandet. Unn deg det lille ekstra med en walk in garderobe fra Rival.

Velg din egen stil, så leverer vi akkurat det

Når du først begynner å bevege deg rundt i utvalget vårt, vil du se at det er en overflod av ulike overflater, designløsninger, innredningsmuligheter, bredder og dybder. Skyvedørene får du både som Country (stramme, rette linjer) og Klassisk (med de tradisjonelle speilene og fyllingene) samt seks forskjellige aluminiumsrammer i fem farger.

Legger vi til et stort utvalg innredningsmuligheter som spenner fra walk- in garderober til trådkurver/skuffer, belysningsalternativer og grep/håndtak, skjønner du kanskje hvorfor vi tror du kommer til å finne en løsning du er fornøyd med.

Har du spørsmål, kan du sende oss en e-post på rival@rival.no eller ringe oss på 64 95 63 80.

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg