Ingen rom er like. Det er ikke garderobeløsningene våre, heller

Det er utrolig mange forskjeller på soverom, ganger, boder og andre steder folk ønsker garderobeskap. Takhøyde, skråvegger, skjeve gulv – det er nok av utfordringer ”der inne”. Derfor er Rivals garderobeløsninger like forskjellige som rommene kundene våre skal innrede. Og fargeutvalget er nærmest ubegrenset!

Det finnes en Norsk Standard så å si for alt – men virkeligheten er sjelden standard. Det bygges nytt, om, på og til; det skjøtes og legges på. Dermed endrer også utgangspunktet seg, enten vi snakker små, enkle garderober eller de store veggdekkende versjonene. Heldigvis for kundene våre, er vi like fleksible som boligene deres.

Det er dine rom som bestemmer tilbudet vårt. Ikke omvendt.

Siden ingen rom er helt like, kan heller ikke garderobeløsningene som skal inn i dem, være det. Og nettopp fleksibiliteten, muligheten til tilpasning, enten du tenker form, tekstur, stil eller farger, er en av våre viktigste styrker. Enten du vil ha skyvedører for rette eller skrå vegger, innredninger i standard seksjoner, innhold som trådkurver eller hyller, sidevegger – eller hvorfor ikke la soveromsbøkene få egne bokhyller å hvile seg i? Rival leverer alt du trenger til rommet ditt – og det er rommet som bestemmer hvilke tilpasninger vi må gjøre for å få det til å se ut som du ønsker.

Nå kan du virkelig frike ut med farger!

Hvorfor skal du egentlig ha soverom i eggeskallhvitt? Eller i lys blått? Vi vet at psykologer og andre har sagt at duse farger roer sinnet når du skal sove – men hva med å slippe litt løs når du først innreder med nye garderobeskap? Rival leverer skyvedører i materialene aluminium, heltre, melamin eller som malte dører – og det er de siste som gir de virkelig herlige mulighetene.
Vi har basert fargespekteret vårt på det såkalte NCS-systemet. NCS står for Natural Colour System, som baserer seg på fargeteori fra 1600-tallet og fremover. I 1984 ble systemet en del av Norsk Standard. Den største forskjellen på NCS og andre fargesystemer, er nok at NCS baserer seg på hvordan mennesker ser og oppfatter farger, i stedet for å basere seg på det tekniske grunnlaget for fargene. I dag finnes det 1.950 standard fargekoder i NCS-systemet. Og så har du alle som ligger mellom disse …

Hva forbinder du med kvalitet og garderobeskap?

Hos Rival i Vestby er i alle fall definisjonen klar: Slagordet vårt er ”Kvalitet har mange venner”. Vi har altså basert hele bedriften på å levere kvalitet i alle ledd. Valg av materialer er første steg på kvalitetsstigen. Derfor har vi havnet på aluminium, heltre og melamin som våre hovedmaterialer til skyvedørene. Veggene i skapene våre er 22 mm tykke – hos andre leverandører er de maks 16 mm. Det betyr at våre skap er stødigere i rammeverket, som veggene er en del av. At vi har utviklet skinner og profiler selv, er ikke for å skryte; det er rett og slett fordi vi fant på bedre løsninger selv.

”Kjøp norsk når norsk er best!”

Det gamle slagordet sier alt – om Rival. Bedriften baserer produksjonen mest på håndverk, selv om de mest moderne, datastyrte hjelpemidlene naturligvis er på plass der det passer. Men med profiler og speil er det detaljene og kvalitet som teller – der er det den menneskelige ”touchen” som må til. Det samme på malerverkstedet, her er det mennesker og ikke maskiner som har hovedrollen. Og det synes faktisk på sluttresultatet.

Har du spørsmål, kan du sende oss en e-post på rival@rival.no eller ringe oss på 64 95 63 80.

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg