Hvilke planer har du for ferien i år? Her får du noen tips og ideer for Norgesferie!

Hvilke planer har du for ferien i år?

I disse dager skal mange tilbringe ferien hjemme istedenfor å reise utenlands. Kanskje det blir noen dagsturer til fjord og fjell når det er sol og fint vær, eller en ukes bilferie langs kysten. Mange vil kanskje tilbringe deler av ferien hjemme og nyte nærmiljøets muligheter.

En del av oss har planlagt å pusse opp hjemme de dagene vi ikke nyter strandlivet eller fornøyelsesparken. Få litt system i huset og gjøre det hyggeligere i hverdagen. Hvorfor ikke skifte ut de gamle garderobeskapene i soverommet eller gangen? Eller kanskje du vil bygge om det tidligere barnerommet til walk-in garderobe som rommer alle klærne dine, slik at du får plass til de klærne du har pakket ned i flyttekasser og stuet bort i boden.

Trend profil med klart glass

På vaskerommet kan du få system med innredning og skyvedører som skjuler vaskemaskin, tørketrommel og skittentøyvask. Eller kanskje nye bokhyller i stuen eller på arbeidsrommet. I Rivals nye varekatalog finner du alt du kan drømme om av løsninger for hele huset, og praktiske løsninger til garasjen! Kanskje du også har en hytte du vil pusse opp med nymalte vegger og system i garderoben. Se vår inspirasjons katalog: www.rival.no

Classic profil med Grå lacobelglass & Klar speil

Rival har all sin produksjon på fabrikken i Norge, der vi har kort vei til markedet og forutsigbarhet i god kvalitet, kort leveringstid og god kundeservice. I disse koronatider er det et sviktende næringsliv og stengte grenser i flere land. Da er det trygt å kjøpe norskproduserte varer som du mottar til avtalt- kvalitet, pris og tid.

Vi skreddersyr garderoben og skyvedørene til målene i ditt rom fra «vegg til vegg» og fra «gulv til tak». Dette gir en best mulig utnyttelse av rommet ditt og et supert helhetsinntrykk. Rivals produkter øker også verdien på boligen din, dersom du skal selge en gang i fremtiden! 

Norsk håndverk og Norsk yrkesstolthet gjør at Rival leverer sine produkter i tide og med høyeste kvalitet slik at du blir fornøyd i mange år fremover! Finn din nærmeste forhandler: www.rival.no/sok 

Vi ønsker deg en super sommerferie i Norge!

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg