Tegn ditt helt eget garderobeskap i 3D!

Mange har helt egne tanker om hvordan akkurat deres garderobeskap skal være. Bredder, innredning, høyde og dybde – det er i hovedsak de fire viktigste variablene vi har å sjonglere med. Legger vi til materialer, farger og skinneløsninger, er vi oppe i sju. Og hvordan skal du holde orden på så mange muligheter? Svaret er nesten futuristisk: 3D-tegninger…

”Gammelmåten” å tegne egne garderobeløsninger på, med penn, linjal og ruteblokk, er passé. Hos Rival åpner du bare et 3D tegneprogram der du kan variere, prøve og feile, sette inn og bytte ut – uten at du forløfter deg, skrur feil eller måler i hytt og pine. Programmet er selvforklarende, enkelt og du lærer deg å bruke det på noen minutter.

Varier og skift i vilden sky – det koster ikke noe

Du kjøper jo ikke noe når du sitter og leker deg med de mange variantene i 3D-programmet. Alt som skjer, er at du får nye impulser, kan sjekke ut hvilke farger som fungerer med dem du allerede har i rommet – eller kanskje du skal endre på fargene der også, når du først er i gang? Det å sette opp såpass dominerende møbler som garderobeskap tross alt er, kan være utfordrende og gi deg nye ideer underveis.

Uansett hvilken stil du ønsker, kan vi levere

Når du først begynner å bevege deg rundt i utvalget vårt, vil du se at det er en overflod av ulike overflater, designløsninger, innredningsmuligheter, bredder og dybder. Skyvedørene får du både som Country (stramme, rette linjer) og Klassisk (med de tradisjonelle speilene og fyllingene), samt 6 forskjellige aluminiumsrammer i 5 farger. Legger vi til et stort utvalg innredningsmuligheter som spenner seg fra walk-in-closet til trådkurver/skuffer, belysningsalternativer og grep/håndtak, skjønner du kanskje hvorfor vi tror du kommer til å finne en løsning du er fornøyd med.

Hvilken farge ønsker du?

Vi har basert fargespekteret vårt på malte flater på det såkalte NCS-systemet i glans 35. NCS står for Natural Colour System, som baserer seg på fargeteori fra 1600-tallet og fremover. I 1984 ble systemet en del av Norsk Standard. Den største forskjellen på NCS og andre fargesystemer, er nok at NCS baserer seg på hvordan mennesker ser og oppfatter farger, i stedet for å basere seg på det tekniske grunnlaget for fargene.

Har rommet ditt skrå vegger – eller vil du utnytte rommet under trappen?

Ja vel – vi har løsninger for det, også. Løsninger for skråtak er en integrert del av tilbudet vårt. Mange har satt ekstra pris på at vi har en fleksibilitet i både tankegang og løsninger som gjør det mulig å innrede rom som ikke tilfredsstiller leverandørene av det vi kan kalle A4-skap. Våre løsninger fungerer både frontalplassert og sideveis, slik at du kan få full nytte av loftsrom o.l., der selve huskonstruksjonen gjerne setter begrensninger for andre produsenter og leverandører.

Har du spørsmål, kan du sende oss en e-post på rival@rival.no, eller ringe oss på 64 95 63 80.

© 2020 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg