FLERE LAR SKYVEDØRENE BLI ET BLIKKFANG I ROMMET

FLERE LAR SKYVEDØRENE BLI ET BLIKKFANG I ROMMET

Hvit var lenge det selvfølgelige valget på skyvedørsgarderoben, men nå er trendene snudd.Stadig flere velger mørke farger på frontene

Det viktigste med en garderobe er at den er praktisk og tilfredsstiller dine behov, men samtidig skal den passe inn i rommet. Hos Rival finner du mange farger og varianter du kan velge mellom, og det er derfor helt opp til deg om du vil ha diskrete skapfronter eller om du vil at garderoben skal være et blikkfang. Tenk også gjennom om du vil ha fronter som er klassiske eller moderne, om de skal være med eller uten speil og om du ønsker deg skapdører produsert i heltre eller andre materialer.

Mørkere fronter

Den siste tiden har trendene innen garderobefronter endret seg mye. Tidligere så man mest lyse fronter, eventuelt med mørke detaljer, men i dag velger stadig flere svarte eller grå fronter. Hvite skyvedører kan nok virke som det mest praktiske valg når interiørtrendene endres fra år til år, men mange ønsker seg likevel litt mer spennende design. Det er også flere som syns det er greit å bruke litt ekstra penger på en garderobe som skiller seg ut i mengden, samtidig som den matcher rommet og boligen perfekt. En mørk skyvedørsgarderobe på en vegg i et ellers lyst rom, kan for eksempel fungere som en flott kontrastvegg og gi rommet et mer personlig uttrykk.

Skreddersydd garderobe

Det blir stadig mer vanlig å skreddersy garderoben etter egne ønsker og behov. Noen liker best skuffer eller kurver mens andre foretrekker å henge de fleste plagg. Det er også stor forskjell på hvor mye tilbehør vi har i form av belter, sko, smykker, hatter og annet. Det å få en garderobe skreddersydd, slik at den passer perfekt for deg eller dere, betyr bedre orden og mindre tid til å lete frem plagg. Samtidig tar du bedre vare på det du har i skapet når alt har sin faste plass. Vi hos Rival hjelpe deg gjerne med å lage den ideelle garderoben for deg.

Gå inn i skapet

Walk in-garderober er mer trendy enn noensinne, og det er ikke uten grunn. Har du plass til et eget garderoberom, vil du få en svært oversiktlig plass til å oppbevare både klær, sko og tilbehør. Rommet behøver ikke være så stort, og ved å bruke en skyvedør som skille mellom rommet og garderoben, trenger du heller ikke å beregne plass til å åpne og lukke dørene. Innvendig kan du bygge opp garderoben med de elementene du ønsker deg og savner i dagens klesskap. Kanskje ser du at du har for lite plass å henge opp tøy, eller mangler du en egen kurv til vesker og belter? Det får du selvfølgelig plass til i den nye walk in-garderoben.

Velg farge selv

Hos Rival får du fronter både i aluminium, malt MDF, melamin, og lakkert heltre. MDF- frontene kan du få i den fargen du selv ønsker, og du kan forøvrig velge om du vil kombinere frontene du velger med speildører. Også når det gjelder innredning kan du velge mellom flere forskjellige farger.

Rival har et stort forhandlernettverk med dyktige kundebehandlere opplært på våre produkter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler av Rival garderober, som du finner på https://rival.no/sok/. Kundebehandlerne finner en super løsning skreddersydd til ditt rom, med utgangspunkt i dine ønsker og behov.

Dette bør du tenke over når du skal ha ny garderobe:

  • Vil du ha skuffer, kurver eller hyller?
  • Vil du ha lys i garderoben?
  • Vil du også ha plass til skoene dine der?
  • Hvor mye plass trenger du til å henge klær?
  • Har du mest korte eller lange klær?
  • Kan du ha to stenger til hengere i høyden?
  • Hvilken farge vil du at garderoben skal være?
  • Vil du ha fronter i tre eller laminat?
  • Ønsker du speil på dørene eller ikke?

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg