Er oppsamlinger av klær et problem hjemme hos deg? Les om gode tips her:

Er oppsamlinger av klær et problem hjemme hos deg? Les om gode tips her:

Tar du en titt på rotet inne på soverommene, vil du oppdage at klær i hauger på gulvet, utgjør mesteparten av volumet av rot i hjemmet.

Hvor ligger egentlig forbedringspotensialet til deg og meg? Ta kontroll over kaoset en gang for alle!

«Mange har mye bra klær uten at vi helt vet det. Det er ofte fordi garderoben er for lite oversiktlig, og vi kjøper nytt istedenfor å lete gjennom alt som ligger i hauger, rundt omkring i huset vårt».

De fleste er kjent med klesskuffer. Det er på alle måter en fin løsning, men en del plagg fortjener kanskje en bedre skjebne, da de ofte forsvinner i den store mengden dersom de ligger i en uorganisert skuff.

Heng opp klærne dine. Gensere, t-skjorter, topper, jakker og skjorter. Du får bedre oversikt over hva du har, og over farger og mønstre. Så slipper du også brettekantene og krøllete klær. Med en skreddersydd FLEXI garderobe fra RIVAL, kan du velge fordelingen mellom heng, hyller og skuffer. Vi skreddersyr garderoben til ditt rom og ditt behov.

Du vasker klær, legger dem øverst i bunken, og bruker dem på nytt. Dermed benytter du deg ofte av en mindre del av garderoben, fordi det resterende ikke er synlig.

Også sko kan henges opp eller plasseres i en organisert hylle. Det ser mer ryddig ut når de ikke ligger og slenger og dine sko fortjener å bli sett og tatt vare på.

Lag egne plasser for sokker, underbukser, belter, strømpebukser og ullundertøy. Da er det mye enklere å se når noe begynner å gå tomt, og om du trenger å sette på en klesvask.

Rominndeling i skuff fungerer utmerket til smykker, slips og klokker. Disse tingene kan gjerne ligge i en skuff uten topp, slik at de synes – litt som i en butikk. Du trenger ikke gjemme bort det fine du eier.

«Rot kommer av at ting ikke ligger der det skal. Om klærne dine har en fast plass, i likhet med tannbørsten og håndklær, blir det mye enklere å holde det ryddig».

Med en fast plass i garderoben til undertøy, gensere, bukser, kjoler, bluser osv. vet du alltid hvor tingene ligger. Ikke bare ser det ryddig ut, du får en helt annen oversikt.

Bruk plassen fra gulv til tak. Skap som går hele veien er det beste, for da kan du lagre ting du ikke bruker så ofte øverst. Luft mellom skap og tak er bare dårlig plassutnyttelse, og en støvsamler. RIVAL skreddersyr garderoben fra gulv til tak, og fra vegg til vegg i ditt rom.

I Norge er vi velsignet med flere årstider. Dette gjør at vi trenger klær til all slags vær, noe man merker godt i antall plagg. Derfor er det smart å være selektiv med hva som faktisk befinner seg i klesskapet ditt til hver tid.

Et godt tips er å ha sesongbasert garderobe. Du trenger ikke shorts på vinteren, på samme måte som ullstillongsen ikke brukes på sommeren. Pakk derfor ned vinterklær når det blir varmere i lufta, og plutselig har du frigjort masse plass i garderoben for det du faktisk bruker. Da vil alle de aktuelle klærne dine bli «synlige».

RIVAL har produkter for alle rom i huset eller leiligheten din. Finn mange gode løsninger for din garderobe på www.rival.no

RIVAL walk-in garderobe: Få 5 gode ideer til garderoben din. Les mer her:

En walk-in garderobe gir deg en bedre oversikt og mer plass til både å hengende klær og avdeling av sko og tilbehør. Hos RIVAL finner du både walk-in garderober og andre typer garderober i mange varianter og fargevalg. Hos RIVAL kan du skreddersy oppbevaringsløsningen som passer best for deg og dine behov. Du kan velge en garderobe som oppfyller dine ønsker for lagring, og som passer perfekt inn i rommet der garderoben skal være i.

1) Tilpass walk-in garderoben til rommet ditt

Mange boliger har skrånende vegger, noe som ofte medfører et problem med interiøret. Heldigvis trenger ikke de skrånende veggene å være et hinder når du dekorere hjemmet ditt med din nye walk-in garderobe. Du kan lage et fint og nyttig klesskap under en skrånende vegg. Det er mange walk-in garderobe løsninger. For eksempel, kan du velge modellen FLEXI, som er en garderobe som er laget spesielt for å oppnå best mulig fleksibilitet. FLEXI inframe, har i tillegg mulighet for slagdører i innredningen. Garderoben passer fint inn i rommet, og den er designet for å optimalisere lagringen og dermed få mest mulig ut av den plassen du har tilgjengelig i ditt hjem. Du har en flott mulighet til å bestemme hvordan klesskapet ditt skal være, og du kan for eksempel velge fronter for garderoben i en rekke farger.

2) Ikke la størrelsen på ditt hjem være en begrensning

Du kan ha en liten bolig, men du trenger ikke å si farvel til drømmen om en walk-in garderobe. Du kan enkelt etablere en walk-in garderobe i et lite rom. tenk kreativt og bruk gjerne vår hjemmeside www.rival.no der du finner våre ulike modeller og vår inspirasjonskatalog. For eksempel, ved hjelp av en skillevegg, RIVAL romdeler i glass, eller RIVAL skyvedør, kan du opprette en walk-in garderobe på soverommet ditt. Med Rivals brede sortiment av møbelplater kan lage mange kombinasjoner med eller uten skyvedører. Denne løsningen lar deg dra nytte av plassen ved å la klesskapet fylle fra vegg til vegg og gulv til tak.

3) Eksperimenter med materialer og design

Hvem sier at en walk-in garderobe bare bør bestå av hvite hyller? Når du lager din nye walk-in garderobe, kan du gi slipp på fantasien og være kreativ i forhold til ditt valg av materialer og design. Snakk med en av våre dyktige forhandlere for å få råd og tips! Du kan til og med bygge skapet med åpne og lukkede elementer som kan kombineres etter dine ønsker. Kort sagt, du har mange muligheter til å tenke kreativt når du finner gode ideer for din walk in garderobe innredning.

4) Lag plass til store drømmer

Hvis du har plass, hvorfor ikke følg drømmen din om en stor og flott walk-in garderobe? Det trenger ikke å være for mye. Du får et tilpasset klesskap med plass til klær, sko og tilbehør. Du kan velge å holde klesskapet ditt i hvite eller lyse nyanser. Dermed kan du la klær i mange farger dominere klesskapet og unngå at skapene selv tar for mye oppmerksomhet. Kanskje du har et ekstra soverom som ikke er i bruk lenger? Hvorfor ikke innrede dette med walk-in garderobe, slik at du har alle klærne til familien på ett sted.

5) Finn detaljene i din walk-in garderobe

En walk-in garderobe må først og fremst hjelpe deg med å organisere og holde styr på klær, sko og tilbehør. I tillegg er det også viktig at en walk-in garderobe underbygger stilen du liker og som resten av ditt hjem har. Her kan du la RIVAL hjelpe deg med å velge en enkelt og stilig walk-in garderobe, med møbelplater som matcher overflatene og interiøret i ditt hjem. På den måten kan du til og med gi din walk-in garderobe detaljene som gjør at den blir en del av ditt hjem og underbygge farger i bilder på veggene, tepper, planter og lignende.

Med hjelp av RIVAL kan du enkelt finne din egen stil når du setter opp en walk-in garderobe. I samarbeid med RIVAL kan du skreddersy din garderobe for å passe hjemmet ditt og din personlige smak perfekt. Du kan til og sette overflater og farger sammen, og selv om du foretrekker elementer som er solide, glatte, matte, i tre eller andre naturlige materialer, kan det kombineres slik at de passer inn i din walk-in garderobe. RIVAL har egen lakkavdeling, der vi kan lakkere dørene i den NCS fargekoden du ønsker deg!

Finn din nærmeste RIVAL forhandler her www.rival.no/sok og finn inspirasjon til din walk-in garderobe. Vi lover deg at du kan oppfylle din garderobe drøm hos RIVAL. Vi har kvalitet som tåler bruk, og som fører til at du vil glede deg over din nye garderobe i mange år fremover!

«Rival har norskproduserte garderober med god kvalitet til fornuftig pris!» 

Ønsker du orden i garderoben din? Les om smarte tips her:

Før du kaster deg rundt og går på shopping, lønner det seg å gjøre opp status på hva du allerede har i garderoben. Det er lett å la seg friste, men tar du status på garderoben først, rekker pengene mye lenger. Da blir det også mye morsommere å shoppe.

Feilen mange gjør når de skal på shopping, er at de ikke tenker over det man allerede har i garderoben. Dermed er det lett å kjøpe mye av det samme, eller i verste fall ende opp med mange unødvendige bomkjøp. Her er noen enkle grep du kan gjøre for å få oversikt.

1. Rydd i garderoben.

Det høres enkelt ut, men med å rydde mener vi at du tar ut alle klærne dine og pakker vekk de klærne du ikke skal bruke på høsthalvåret. Mange klær kan fint brukes hele året, men det er også mye som kan legges vekk. Nettopp derfor bør du sortere vekk det som du ikke kommer til å bruke, så får du plass til de nye tingene dine.

2. Vær nådeløs.

Har du ti gensere du ikke har brukt på et år, er det lite sannsynlig at du kommer til å bruke plaggene i nærmeste fremtid. Behold det du vet at du kommer til å bruke igjen, men gi bort det du ikke trenger selv. Husk at mye i motebildet går på rundgang, så behold plaggene som du tror kan komme på moten igjen. Ti-årene mellom 1940 og 80-tallet, går mye inn og ut av moten. Stol på magefølelsen, den gir deg som regel en god pekepinn på hva som er riktig.

3. Gi bort.

Del klærne i to hauger. Den ene i hva som kan gis bort og den andre i hva som må kastes. Kast de klærne som er så slitte, at du ikke har lyst til å gi de bort. Husk også at disse klærne antageligvis er de du er mest glad i, så lag en liste over hvilke plagg det er. Listen vil du få bruk for senere. Har du ingen venninner som trenger klær, anbefaler vi å gi bort klærne til Fretex eller loppemarkeder. Gir du plaggene til Fretex, gjør du en god gjerning og du kan være sikker på at plaggene vil få et nytt liv.

4. Få oversikt.

Når du har ryddet vekk klærne du ikke lenger skal ha i skapet, er det på tide med organisering. Lag egne hyller til gensere, t-skjorter, jeans og sorter etter farge om det hjelper deg å bli bedre organisert. Ha strømper og undertøy i separate skuffer for best mulig oversikt. Heng flotte kjoler, drakter og blazere etter hverandre.

5. Vis det frem.

Har du mange flotte sko, er det ikke nødvendig å gjemme dem vekk. Sett skoene på hyller som kunst, og la smykkene ligge i nydelige glassboller på sminkebordet. Ligger det fremme, er det større sjanse for at du ser det hver dag og faktisk kommer til å bruke det.

6. Lister.

En ny sesong står for døren og det er fristende å løpe og kjøpe nye plagg med en gang. Når du har ryddet, er det enklere å få oversikt over det du har og det du faktisk trenger.  Lag en liste og sett opp det du trenger og har mest lyst på i de første tre punktene på listen.

7. Shopping.

Nå er du klar til å gå på shopping! Kanskje har du behov for en ny skinnjakke, et par tøffe boots og en ny blazer. Siden dette kan være relativt dyre investeringer, lønner det seg å tenke over hvor mye du vil bruke. Finner du drømmestøvlettene, lønner det seg å prøve de hjemme først med deponering (gjerne med såle) og sjekk at de virkelig holder mål. Et bomkjøp på flere tusen kroner, er ingen hyggelig opplevelse.

8. Trenger jeg det?

Er et evig spørsmål mange stiller seg på shoppingtur. Spørsmålet du heller kan stille deg, er: hva vil dette plagget gjøre for min garderobe? Kan plagget brukes til noe jeg allerede har eller kommer det til å bli hengende innerst i skapet. Se for deg ulike scenarioer da plagget kan brukes, og tenk over de ulike kombinasjonene hvor du kan sette sammen plagget med det du allerede har i klesskapet. Klarer du å ta den riktige beslutningen, har du blitt en smart shopper. I tillegg har du fått orden i garderoben! Vi lager skreddersydde norskproduserte garderober tilpasset ditt rom, og vi har god norsk kvalitet til fornuftig pris! www.rival.no

Ny Rival nettkalkulator! – Les mer om hvordan du raskt kan kalkulere prisen på din garderobe!

Vi har nå frisket opp vår hjemmeside, og fått utviklet en enkel nettkalkulator der du kan estimere prisen på din garderobe i løpet av kort tid?

Nettkalkulatoren er en elektronisk versjon av vår pris- og idekatalog, og er laget for at våre forhandlere og kunden hjemme, kan lage et prisestimat på Rival garderobe i løpet av få minutter: www.rival.no

Den er enkel å bruke ved at du går inn på f.eks. skyvedører, og finner det produktet du ønsker. Deretter huker du av det du ønsker i tabellen og legger inn informasjon som etterspørres. Du legger alle varene i kalkulatoren, på samme måte som du legger i handlekurven i en nettbutikk.

Eksempel light champagne/grå/80cm

Når du har fått med alt du ønsker, vil kalkulatoren summere varene og gi deg et hurtig prisestimat. Du kan velge om du vil skrive ut oppsummeringen, eller om du vil sende inn elektronisk tilbudsforespørsel basert på det du har lagt inn av informasjon. Sender du inn forespørsel, vil du bli kontaktet av forhandler som kan hjelpe deg videre.

Du kan også ta med din utskrift, og besøke din lokale Rival forhandler. Der vil de kunne vise deg en Rival garderobe utstilling og by på fagkunnskap og god service. Finn din nermeste forhandler her!

Kalkulatoren kan også være et godt hjelpemiddel når forhandler og kunde diskuterer mulige garderobeløsninger i forhandlerens butikk. Dere kan da raskt kalkulere et estimat, og umiddelbart se prisendringen ved ulike valg av løsning.

Vi håper og tror at det nye hjelpemiddelet vil være til nytte og glede for alle Rivals kunder, som ønsker å beregne et raskt prisestimat på våre ulike garderobeløsninger.

Lykke til!

Rival har mer enn 25 års erfaring med norsk håndverk av høy kvalitet til fornuftige priser!

Foto-konkurranse! – Har du lyst til å være med i trekningen av Rival garderobe gavekort på kr. 8000.-? Les artikkelen under! Vinneren er nå trukket. Vi gratulerer!

Er du tidligere kjøper av garderobe og har en Rival garderobe montert hjemme hos deg?

Send oss et fint bilde av din Rival garderobe, sammen med din kontaktinformasjon til oss på denne e-postadressen: media@rival.no

Vi trekker den heldige vinneren av det fineste bildet, tirsdag 4. august 2020, og offentliggjør vinnerbildet på Rivals Facebook side samme dag.

Vi vil trekke en heldig vinner av gavekort på kr. 8000.- for bruk til kjøp av Rival produkter til veil. katalogpris.

Vi ønsker å bruke bildet du sender oss på vår hjemmeside eller i sosiale medier, som f.eks. Facebook og Instagram, for å vise bilder av Rival garderobe «hjemme hos deg».

Når du sender oss bilde av din Rival garderobe, gir du oss tillatelse til å bruke ditt bilde på Rival hjemmesiden og på Rivals sider i sosiale medier

Dersom du blir trukket som vinner av det fineste bildet, vil du bli kontaktet av din nærmeste Rival forhandler. Her kan du lese mer om Rival AS, våre garderober og vårt forhandlernettverk i Norge: www.rival.no

Rival har mer enn 25 års erfaring med norsk håndverk av høy kvalitet til fornuftige priser!

Hvilke planer har du for ferien i år?

I disse dager skal mange tilbringe ferien hjemme istedenfor å reise utenlands. Kanskje det blir noen dagsturer til fjord og fjell når det er sol og fint vær, eller en ukes bilferie langs kysten. Mange vil kanskje tilbringe deler av ferien hjemme og nyte nærmiljøets muligheter.

En del av oss har planlagt å pusse opp hjemme de dagene vi ikke nyter strandlivet eller fornøyelsesparken. Få litt system i huset og gjøre det hyggeligere i hverdagen. Hvorfor ikke skifte ut de gamle garderobeskapene i soverommet eller gangen? Eller kanskje du vil bygge om det tidligere barnerommet til walk-in garderobe som rommer alle klærne dine, slik at du får plass til de klærne du har pakket ned i flyttekasser og stuet bort i boden.

Trend profil med klart glass

På vaskerommet kan du få system med innredning og skyvedører som skjuler vaskemaskin, tørketrommel og skittentøyvask. Eller kanskje nye bokhyller i stuen eller på arbeidsrommet. I Rivals nye varekatalog finner du alt du kan drømme om av løsninger for hele huset, og praktiske løsninger til garasjen! Kanskje du også har en hytte du vil pusse opp med nymalte vegger og system i garderoben. Se vår inspirasjons katalog: www.rival.no

Classic profil med Grå lacobelglass & Klar speil

Rival har all sin produksjon på fabrikken i Norge, der vi har kort vei til markedet og forutsigbarhet i god kvalitet, kort leveringstid og god kundeservice. I disse koronatider er det et sviktende næringsliv og stengte grenser i flere land. Da er det trygt å kjøpe norskproduserte varer som du mottar til avtalt- kvalitet, pris og tid.

Vi skreddersyr garderoben og skyvedørene til målene i ditt rom fra «vegg til vegg» og fra «gulv til tak». Dette gir en best mulig utnyttelse av rommet ditt og et supert helhetsinntrykk. Rivals produkter øker også verdien på boligen din, dersom du skal selge en gang i fremtiden! 

Norsk håndverk og Norsk yrkesstolthet gjør at Rival leverer sine produkter i tide og med høyeste kvalitet slik at du blir fornøyd i mange år fremover! Finn din nærmeste forhandler: www.rival.no/sok 

Vi ønsker deg en super sommerferie i Norge!

FLERE LAR SKYVEDØRENE BLI ET BLIKKFANG I ROMMET

Hvit var lenge det selvfølgelige valget på skyvedørsgarderoben, men nå er trendene snudd.Stadig flere velger mørke farger på frontene

Det viktigste med en garderobe er at den er praktisk og tilfredsstiller dine behov, men samtidig skal den passe inn i rommet. Hos Rival finner du mange farger og varianter du kan velge mellom, og det er derfor helt opp til deg om du vil ha diskrete skapfronter eller om du vil at garderoben skal være et blikkfang. Tenk også gjennom om du vil ha fronter som er klassiske eller moderne, om de skal være med eller uten speil og om du ønsker deg skapdører produsert i heltre eller andre materialer.

Mørkere fronter

Den siste tiden har trendene innen garderobefronter endret seg mye. Tidligere så man mest lyse fronter, eventuelt med mørke detaljer, men i dag velger stadig flere svarte eller grå fronter. Hvite skyvedører kan nok virke som det mest praktiske valg når interiørtrendene endres fra år til år, men mange ønsker seg likevel litt mer spennende design. Det er også flere som syns det er greit å bruke litt ekstra penger på en garderobe som skiller seg ut i mengden, samtidig som den matcher rommet og boligen perfekt. En mørk skyvedørsgarderobe på en vegg i et ellers lyst rom, kan for eksempel fungere som en flott kontrastvegg og gi rommet et mer personlig uttrykk.

Skreddersydd garderobe

Det blir stadig mer vanlig å skreddersy garderoben etter egne ønsker og behov. Noen liker best skuffer eller kurver mens andre foretrekker å henge de fleste plagg. Det er også stor forskjell på hvor mye tilbehør vi har i form av belter, sko, smykker, hatter og annet. Det å få en garderobe skreddersydd, slik at den passer perfekt for deg eller dere, betyr bedre orden og mindre tid til å lete frem plagg. Samtidig tar du bedre vare på det du har i skapet når alt har sin faste plass. Vi hos Rival hjelpe deg gjerne med å lage den ideelle garderoben for deg.

Gå inn i skapet

Walk in-garderober er mer trendy enn noensinne, og det er ikke uten grunn. Har du plass til et eget garderoberom, vil du få en svært oversiktlig plass til å oppbevare både klær, sko og tilbehør. Rommet behøver ikke være så stort, og ved å bruke en skyvedør som skille mellom rommet og garderoben, trenger du heller ikke å beregne plass til å åpne og lukke dørene. Innvendig kan du bygge opp garderoben med de elementene du ønsker deg og savner i dagens klesskap. Kanskje ser du at du har for lite plass å henge opp tøy, eller mangler du en egen kurv til vesker og belter? Det får du selvfølgelig plass til i den nye walk in-garderoben.

Velg farge selv

Hos Rival får du fronter både i aluminium, malt MDF, melamin, og lakkert heltre. MDF- frontene kan du få i den fargen du selv ønsker, og du kan forøvrig velge om du vil kombinere frontene du velger med speildører. Også når det gjelder innredning kan du velge mellom flere forskjellige farger.

Rival har et stort forhandlernettverk med dyktige kundebehandlere opplært på våre produkter. Ta kontakt med din nærmeste forhandler av Rival garderober, som du finner på https://rival.no/sok/. Kundebehandlerne finner en super løsning skreddersydd til ditt rom, med utgangspunkt i dine ønsker og behov.

Dette bør du tenke over når du skal ha ny garderobe:

  • Vil du ha skuffer, kurver eller hyller?
  • Vil du ha lys i garderoben?
  • Vil du også ha plass til skoene dine der?
  • Hvor mye plass trenger du til å henge klær?
  • Har du mest korte eller lange klær?
  • Kan du ha to stenger til hengere i høyden?
  • Hvilken farge vil du at garderoben skal være?
  • Vil du ha fronter i tre eller laminat?
  • Ønsker du speil på dørene eller ikke?

Skyvedører kan brukes til så mangt.  Med lekre dører kan du skjule rot, lage praktiske oppbevaringsløsninger og samtidig pynte opp i hjemmet ditt.  

En skyvedørsgarderobe er praktisk og kan tilpasses akkurat ditt hjem. Hos Rival lages dørene på mål slik at de alltid passer perfekt, og innredningen skreddersys for de ulike bruksområdene. I tillegg kan du velge mellom glassdører i flere farger, speildører i ulike nyanser og lakkerte dører i en rekke farger. Med så mange valgmuligheter er det imidlertid ingen grunn til å kun bruke skyvedører til garderoben på soverommet og i gangen.

Bruk også skyvedørene:

 

  1. Som romdeler

Mange velger åpne løsninger i huset sitt i dag. Det gir romslige, luftige boflater, men i blant kan det jo være fint å kunne dele av mellom for eksempel kjøkkenet og stuen. Ved å sette inn en skyvedør som romdeler kan du enkelt veksle mellom et stort og to mindre rom, og det beste er at du kan velge akkurat det designet som passer i ditt hjem.

 

  1. Til å gjemme vaskemaskinen

Vaskemaskin og tørketrommel er kjekt å ha, men det er kanskje ikke de mest dekorative elementene i boligen din. Enten du har eget vaskerom eller har hvitevarene på badet, kan det være fint å ha muligheten til å gjemme dem når de ikke er i bruk. Dette gjøres enkelt ved å sette inn en skyvedør foran hvitevarene.

 

  1. I garasjen

De fleste oppbevarer langt mer enn bilen sin i garasjen. Kanskje har du både verktøy, sportsutstyr og annet lagret på hyller og knagger rundt bilen, og da er det fort gjort at det ser litt rotete og uoversiktlig ut. Skyvedører og innredning kan enkelt tilpasses din garasje og dine behov, enten du trenger små hyller til skruer og spiker eller store til bildekkene.

 

  1. Under trappen

Plassen under trappen er det ofte vanskelig å utnytte, og ikke sjelden blir dette et sted du plasserer ting du ikke riktig vet hvor du skal gjøre av. Skyvedører kan skreddersys plassen under akkurat din trapp slik at du får et ekstra skap eller rom gjemt bak flotte dører.

 

  1. På hjemmekontoret

Permer, bøker, papirer, skriver og annet kontorutstyr trenger også sin plass, og hvis du ikke har et ekstra rom du kan bruke som kontor, havner dette gjerne i et hjørne av soverommet eller på gjesterommet. Slikt utstyr samler støv, og det krever tid å holde så god orden at det ser pent ut. En skyvedør kan monteres foran akkurat det området du har behov for å dekke til, og du kan selv velge om den skal ha samme farge som resten av rommet eller om du vil skape en kontrastvegg med skyvedøren.

 

  1. Som TV-benk

Skyvedører kan skreddersys etter ditt behov og din smak. Du kan få dører som går fra tak til gulv, men de kan også dekke mindre skap som en fullstendig skreddersydd TV-benk. Enten du vil gjemme hele TV-en og alt utstyret rundt den eller kun ønsker deg et skap under den, er skyvedører det perfekte valget for deg.

 

  1. Til walk-in garderoben

En walk-in garderobe er for mange den store drømmen, og har du god plass på soverommet, er det ingen grunn til å ta til takke med et vanlig garderobeskap. Bak skyvedøren kan du fylle opp med hyller, skuffer, stenger og knagger fra gulv til tak, og i tillegg ha nok plass til å prøve alt du har der inne før du går ut og møter den nye dagen.

En garderobeløsning er noe mange tar litt for gitt. Man tar kanskje til takke med løsningen som fulgte med når man kjøpte boligen, eller finner en løsning som er nøytral og skiller seg lite ut. Man har bladd litt i diverse kataloger, og får tilsendt tilbudsmateriell fra ymse leverandører på en ukentlig basis.

Produktene er ofte standardiserte, og man klør seg gjerne litt i hodet over hvordan man skal få dette til å passe inn slik man ønsker. Rommet en skal innrede er kanskje ikke optimalt for standardiserte løsninger – med skråtak og bærebjelker som fort kan komme i veien. Mange leverandører opererer heller ikke med noen offentlige prislister, slik at man ikke vet om rabatten man får oppgitt er så god som den fremstår. Liten skrift og skjulte kostnader er heller ikke uvanlig – noe du slipper helt og holdent hos oss.

Rival AS legger sin stolthet i evnen til å levere garderober med skreddersøm. En vanlig tilbakemelding fra våre kunder er at våre medarbeidere er løsningsorienterte og opptatt av at hver eneste millimeter skal kunne utnyttes til det fulle. Rival leverer komplette løsninger tilpasset unike bruksområder og spesielle rom. Våre ansatte jobber med innovasjon og produktutvikling på daglig basis – nettopp for å kunne stille godt rustet i et marked preget av hard konkurranse og mange aktører. Der vi ikke har løsninger per i dag, strekker vi oss langt etter å finne en løsning! Rival har faktisk markedets bredeste varesortiment.

Rival – mer enn bare skyvedører

Kjøkken

Skyvedører og garderobeløsninger er for mange rene oppbevaringsløsninger. Slette, rene flater, som helst ikke skal stikke seg ut på noen måte. Men slik trenger det ikke være, skyvedørsløsningen kan være både et designelement og blikkfang! Rival AS har en visjon om å levere mer enn bare løsninger for oppbevaring. Vi ønsker å tilføre noe mer. Med skreddersøm og innovasjonsfokus, leverer vi løsninger som løfter helheten i selve rommet. Garderobeløsningen eller skyvedøren kan like gjerne være høydepunktet i rommet, noe man legger positivt merke til. Dette kan gjøres ved hjelp av farge- og materialvalg, ved å spesialbestille løsninger til en vegg man ikke forventer å finne en skyvedør, eller enda bedre, ved å velge en garderobeløsning man kanskje ikke har sett før.

For å sikre at du får maksimalt utbytte av plassen og løsningen du velger, har vi investert vesentlige ressurser på å bygge solid kompetanse og stolthet hos våre ulike forhandlere. Ta kontakt med en av disse, og få en gratis plantegning av den perfekte løsningen til nettopp ditt hjem.

 

Sesam sesam lukk deg opp

Enten du er interessert i en større walk-in løsning, eller en enkel garderobeløsning, finnes det muligheter til å skille seg litt ut. Har du kanskje sett vår motoriserte vegg – Vivo Screen? Et lite trykk på fjernkontrollen, og veggen stiger opp og forsvinner på et par blunk, før rommet eller garderoben åpenbarer seg. Ikke bare er dette en fin designløsning for deg som ønsker noe annerledes, men det er også en særdeles praktisk løsning. Man slipper å dra dører fra side til side, og la større deler av garderobeløsningen stå tildekket når man trenger full oversikt. Med en slik løsning får man full oversikt og tilgang til alt man måtte ønske, samtidig som det er både diskret og iøynefallende. Vivo Screen vil i det minste skape misunnelse hos både naboen og svigerfar!

Selve ordet ”kvalitet” har for mange blitt et forslitt begrep – det har mistet innhold og mening. Men for noen av oss er det selve innbegrepet på hva vi driver med og hva vi produserer. Som hos oss i Rival, slagordet vårt er jo ”Kvalitet har mange venner”. Vil du vite litt om hva vi mener med kvalitet?

Hvis noe er av god kvalitet, vil vi ha en motsetning som ikke er det. Dårlig kvalitet kan fremkomme som et resultat av feil materialvalg, bruk av ufaglærte i produksjonen, dårlige maskiner, dårlig internkontroll – og ikke minst at man ikke har faglig stolthet i jobben man gjør. Hos Rival i Vestby har vi noen prioriteringer som motvirker slike mulige feilkilder.

Vi legger det lille ekstra i alt vi gjør

Vi er faktisk veldig stolte av fabrikken, produktene vi lager og alle kollegaene som er med på å gjøre det mulig. I dag er det faktisk ikke mer enn to aktører igjen som fortsatt produserer i Norge for det norske møbelmarkedet. Rival er den ene, og den eneste på Østlandet. Der andre har lagt produksjonen til lavkostland, satser vi heller på å oppfylle slagordet vårt; ”Kvalitet har mange venner”.

Kundene bestemmer hvordan vi skal være

Når vi sier kvalitet, mener vi kvalitet i absolutt alle ledd. Ett ledd er for eksempel det å lytte til kundene våre og utviklingen i det norske garderobemarkedet. Endringer i etterspørselen der, fører naturlig til endringer hos oss. Men uansett hvilke endringer vi måtte gjøre, endrer vi aldri på kvalitetskravene. Et godt eksempel på tankegangen er bruken av 22 mm tykkelse i sidevegger og hyllestammer. Konkurrentene bruker 16 mm tykkelse, mens vi har funnet ut at 6 mm ekstra betyr en stødig og mer stabil konstruksjon.

Håndverk i alle ledd

Naturligvis har vi datastyrte og laserkontrollerte bormaskiner og sager – men like fullt er det mennesker som lager hvert eneste produkt som kommer ut av dørene på Vestby. Sliping av dørprofiler utføres med stolthet og lidenskap, det samme gjelder for sprøytemaling av dører og vegger. Sammensetning av dører, lister og beslag er også rent håndverk.

3D innredningsprogram for kundene våre er også et tegn på kvalitet

Ved å gjøre et 3D tegneprogram tilgjengelig for kundene på nettsiden vår, gjør vi det mulig for dem å innrede garderobeplassen akkurat slik de selv vil. Når de er fornøyde, kan de bruke resultatet direkte for bestilling av garderoben hos den av Rivals forhandlere som ligger best til. Det betyr en forenkling av planleggingsprosessen, samtidig som bestillingen og prisgrunnlaget blir detaljert og tydelig for forhandleren.

Vi lager til og med formingsverktøyene våre selv

Aluminiumprofilene våre er egenutviklete, helt ned til verktøyet som former dem. Under 5000 tonns trykk blir aluminiumsplater til lange rør med profiler som brukes til tak- og gulvskinner. Når vi investerer i slikt verktøy – for gratis er det neimen ikke! – er det for å ha kontroll med nettopp kvaliteten på produktene som utgjør deler av garderoben. Og det er dette fokuset på detaljer som gjør det mulig for Rival å fortsatt være en aktør i det norske markedet. Det har vi forøvrig tenkt å fortsette med …

Det er utrolig mange forskjeller på soverom, ganger, boder og andre steder folk ønsker garderobeskap. Takhøyde, skråvegger, skjeve gulv – det er nok av utfordringer ”der inne”. Derfor er Rivals garderobeløsninger like forskjellige som rommene kundene våre skal innrede. Og fargeutvalget er nærmest ubegrenset!

Det finnes en Norsk Standard så å si for alt – men virkeligheten er sjelden standard. Det bygges nytt, om, på og til; det skjøtes og legges på. Dermed endrer også utgangspunktet seg, enten vi snakker små, enkle garderober eller de store veggdekkende versjonene. Heldigvis for kundene våre, er vi like fleksible som boligene deres.

Det er dine rom som bestemmer tilbudet vårt. Ikke omvendt.

Siden ingen rom er helt like, kan heller ikke garderobeløsningene som skal inn i dem, være det. Og nettopp fleksibiliteten, muligheten til tilpasning, enten du tenker form, tekstur, stil eller farger, er en av våre viktigste styrker. Enten du vil ha skyvedører for rette eller skrå vegger, innredninger i standard seksjoner, innhold som trådkurver eller hyller, sidevegger – eller hvorfor ikke la soveromsbøkene få egne bokhyller å hvile seg i? Rival leverer alt du trenger til rommet ditt – og det er rommet som bestemmer hvilke tilpasninger vi må gjøre for å få det til å se ut som du ønsker.

Nå kan du virkelig frike ut med farger!

Hvorfor skal du egentlig ha soverom i eggeskallhvitt? Eller i lys blått? Vi vet at psykologer og andre har sagt at duse farger roer sinnet når du skal sove – men hva med å slippe litt løs når du først innreder med nye garderobeskap? Rival leverer skyvedører i materialene aluminium, heltre, melamin eller som malte dører – og det er de siste som gir de virkelig herlige mulighetene.
Vi har basert fargespekteret vårt på det såkalte NCS-systemet. NCS står for Natural Colour System, som baserer seg på fargeteori fra 1600-tallet og fremover. I 1984 ble systemet en del av Norsk Standard. Den største forskjellen på NCS og andre fargesystemer, er nok at NCS baserer seg på hvordan mennesker ser og oppfatter farger, i stedet for å basere seg på det tekniske grunnlaget for fargene. I dag finnes det 1.950 standard fargekoder i NCS-systemet. Og så har du alle som ligger mellom disse …

Hva forbinder du med kvalitet og garderobeskap?

Hos Rival i Vestby er i alle fall definisjonen klar: Slagordet vårt er ”Kvalitet har mange venner”. Vi har altså basert hele bedriften på å levere kvalitet i alle ledd. Valg av materialer er første steg på kvalitetsstigen. Derfor har vi havnet på aluminium, heltre og melamin som våre hovedmaterialer til skyvedørene. Veggene i skapene våre er 22 mm tykke – hos andre leverandører er de maks 16 mm. Det betyr at våre skap er stødigere i rammeverket, som veggene er en del av. At vi har utviklet skinner og profiler selv, er ikke for å skryte; det er rett og slett fordi vi fant på bedre løsninger selv.

”Kjøp norsk når norsk er best!”

Det gamle slagordet sier alt – om Rival. Bedriften baserer produksjonen mest på håndverk, selv om de mest moderne, datastyrte hjelpemidlene naturligvis er på plass der det passer. Men med profiler og speil er det detaljene og kvalitet som teller – der er det den menneskelige ”touchen” som må til. Det samme på malerverkstedet, her er det mennesker og ikke maskiner som har hovedrollen. Og det synes faktisk på sluttresultatet.

Har du spørsmål, kan du sende oss en e-post på rival@rival.no eller ringe oss på 64 95 63 80.

Om ikke du vil ha et garderobeskap i alle regnbuens farger, har du i alle fall muligheten til å velge akkurat den fargen, nyansen og sjatteringen du ønsker deg, når du velger garderobeskap fra Rival. Størst valgfrihet får du om du velger malte skyvedører. Dem lakkerer vi med den fargen du ønsker, i følge det internasjonale fargesystemet NCS i glans 35.

Av og til holder det ikke å kalle en farge duegrått eller våt sand eller eggeskall. Av og til har man en tapetbit med en farge som verken har noe navn eller er å finne i malingfabrikkenes fargekart. Den ligger kanskje midt i mellom noen farger, litt på siden, på en måte. God nyhet: Rival har mulighet til å sende prøven til scanning, slik at du får akkurat den fargen du ønsker.

Flere og flere ønsker sin egen farge

I stedet for å gå rundt og være nesten fornøyd med fargen på garderobeskapene dine, synes vi du skal gå rundt og være fornøyd. Når vi forteller deg at vi har 1.950 basisfarger i NCS-systemet vårt – og at vi kan blande alle fargene mellom disse – blir du ganske så sikkert fornøyd med akkurat din farge. NCS står for Natural Colour System, som baserer seg på fargeteori fra 1600-tallet og fremover. I 1984 ble systemet en del av Norsk Standard. Den største forskjellen på NCS og andre fargesystemer, er nok at NCS baserer seg på hvordan mennesker ser og oppfatter farger, i stedet for å basere seg på det tekniske grunnlaget for fargene.

Rivals møbel innredninger i 22mm tykkelse blir mer og mer populære

Rivals flexi skuffer leveres med demping og selvinnntrekk, eller ”push to open”.De kan også leveres med forskjellige typer fronter som gir et helt annet og flottere inntrykk enn trådkurver og åpne hyller. Dette er blitt mer og mer populært – vi ser også en klar økning i bestillinger på nyttige detaljer som uttrekkbare skohyller og speil, samt skuffeinndeling for slips.

Walk right in…

Har du plass, er naturligvis en ”walk in” garderobe et flott valg. Ikke bare får du en fantastisk oversikt over klær, sko, jakker og hva du ellers måtte ha i garderoben, med Rivals Flexi-seksjoner i ti ulike dekorer/farger ser garderoben også bra ut! Her til lands er det fortsatt en følelse av litt luksus å ha walk in garderobe, men s det er ganske så vanlig i utlandet. Unn deg det lille ekstra med en walk in garderobe fra Rival.

Velg din egen stil, så leverer vi akkurat det

Når du først begynner å bevege deg rundt i utvalget vårt, vil du se at det er en overflod av ulike overflater, designløsninger, innredningsmuligheter, bredder og dybder. Skyvedørene får du både som Country (stramme, rette linjer) og Klassisk (med de tradisjonelle speilene og fyllingene) samt seks forskjellige aluminiumsrammer i fem farger.

Legger vi til et stort utvalg innredningsmuligheter som spenner fra walk- in garderober til trådkurver/skuffer, belysningsalternativer og grep/håndtak, skjønner du kanskje hvorfor vi tror du kommer til å finne en løsning du er fornøyd med.

Har du spørsmål, kan du sende oss en e-post på rival@rival.no eller ringe oss på 64 95 63 80.

Rival produserer flere garderobeskap ved fabrikken i Vestby enn noen gang. Det er med stolthet vi nå gir dere et lite innblikk i vår hverdag i Støttumveien 7.

Konkurransen er hardere enn den noen gang har vært og det blir bare viktigere og viktigere å vise tydelig hvem man er. I Rival er vi sikre i vår sak: vi skal fortsette å levere beste kvalitet, Made in Norway! Våre kunder skal alltid vite at våre håndverkere står klare til å gjennomføre deres garderobedrøm, uansett utfordring! I vår fabrikk jobber lokale arbeidskrefter fortsatt stolt under parolen “Kvalitet har mange venner”.

 

Vi fortsetter å utvikle oss og har et tydelig mål om å være “best i klassen”. Alle våre produksjonsavdelinger jobber daglig med å forbedre seg og ingen slår seg til ro med at “bra er godt nok”.

 

Rival skal være det naturlige førstevalget for alle som ønsker forutsigbarhet, god service og produkter av beste kvalitet. Riktig kvalitet til riktig pris!

© 2021 Rival AS ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg